….și fără titlu!
Felicitări Farul!
Felicitări Hagi!
Hagi a reușit cu echipa pe care o patronează/antrenează să le scoată fotbalul din cap „diamantelor” de la Steaua și „antrenorului” Becali! Să speram că de data asta Becali s-a convins că nu se poate pune cu un antrenor adevărat și va renunța să mai „antreneze” sau va renunță la echipă cu totul!
Deși a plecat cu șansa a doua (starul Alibec nu a jucat pentru că nu-l duce mintea), deși a fost condusă cu 2 la 0, deși Coman a prins o zi de excepție, trebuie să recunosc ( oricât m-ar durea) că Farul a fost echipa mai bună, sau mai echipă!
Am văzut un meci între o echipă cu mentalitate românească (Steaua) așa cum au mai toate echipele din România, naționala inclusiv și una cu mentalitate „occidentală” (Farul). Echipa cu mentalitate românească, datorită talentului individual a reușit în primele minute două goluri după care a făcut ce fac echipele românesti când conduc: pasul înapoi! Cu siguranță ordinul a venit de la „antrenorul din fața televizorului”!
Echipa occidentală a jucat mai departe de parcă ar fi fost zero zero și pe măsură ce reduceau din handicap lua avânt! Hagi iși cunoaște echipa, are o mentalitate de învingător și știe meserie! Becali nu știe că nu are de unde! De opt ani asta este clar oricui, mai puțin lui!
Încă de la interviurile anterioare jocului aceasta mentalitate câștigătoare a fost evidenta: Hagi declara că numai victoria conteaza și ca o vor obtine, în timp ce la Steaua se vorbea de „trebuie să suferim,” din nou!
Fiecare s-a ținut de cuvânt!
În altă ordine de idei mă gândesc cum ar fi ca Hagi sa fie antrenorul naționalei si să i se dea timp sa o construiască din tineri? Cum ar fi să avem o națională ca Farul aseară și nu una ca Steaua de ani de zile?
Probabil eu nu voi mai apuca sa vad așa ceva!

22.05.2025