Am impresia că pe puținele pagini care au fost împotriva „vaccinarii” a „pandemiei” cu tot ce a implicat ea, s-a format un curent morbid comun; se caută și se publică zilnic fiecare mort din țară, din lume! Toți au murit „subit,” toți erau tineri (chiar și la 70 de ani) și au lasat în urmă…
La cei care se cunoaște că au fost „vaccinați„, sau vre-un vecin declară asta, se subliniază întotdeauna „greșeala„, la restul se subînțelege din cazurile mai înainte amintite, sau se găsește un „comentator de serviciu” care declară, de la sine putere, că nu se poate muri decât din „vaccin„! Desigur nu-l contrazice nimeni, că deh nu te pui rău cu redacția! Deviza astazi este: Toți care mor, mor din „vaccinare„!
Toată „actiunea” asta se chemă MANIPULARE și nu se deosebește cu nimic de cea a presei vândute, care a făcut același lucru în „pandemie„; orice mort era din covid și era „nevaccinat„!
Lasând la o parte că își pierd bobul de credibilitate câștigat cu greu, mă întreb dacă ei nu au pe nimeni în familie, sau cunoscuți, prieteni „vaccinați„? Ce ajutor este „presiunea” asta pentru aceștia, presupunând că citește cineva pagina lor, din tabăra adversă?
Sau chiar sunt convinși că lumea „nevaccinata” are un adevarat orgasm când aude de cineva care a murit, fie și din „vaccin„?
Subiecte ar fi destule căci nu s-a schimbat nimic în esență: tot dictatura veche e la putere, următoarea „pandemie” e gata de start, dozele de „vaccin” sunt depozitate și așteaptă „beneficiarii„…
In plus cei care au fost manipulați până acum o să fie și de acum încolo, tot de aceeași tabară, oricâte morți „subite” li s-ar prezenta între timp!
In Germania se spunea de publicația Bild că ar curge sânge din ea când o răsfoești, din paginile „libere” vine un miros de cadavru, când le deschizi!

5.09.2023