Alin Stoica nu a vrut să se fotografieze în tricoul naționalei României și e foarte bine că nu a făcut-o! Nu merita nici să i se propună așa ceva, pentru că el nu mai este de mult român, ba aș spune că este de mult un dușman al țării în care am avut ( noi nu el!) ghinionul să se nască!
Din toate declarațiile lui am înțeles că are probleme mari cu federația de fotbal, cu Hagi, probleme care se răsfrâng asupra țării întregi, pe care nu încetează să o ponegrească, pentru care nu găsește niciodată un cuvânt bun! Lucrul ăsta îl face „interensant” pentru reporterii de mâna a doua, care caută în lipsa talentului declarații care să surprindă! Și Alin Stoica surprinde „la comandă” de câte ori i se cere! De altfel acum când nu mai poate juca fotbal nu cred ca e capabil sa facă și altceva, pentru că….altceva nu aude nimeni ca ar face!
Pe el nu l-a mulțumit nici calificarea, nici victoria cu Ucraina, nici bucuria țării întregi, nici a fanilor și nu-și poate închipui că cineva își poate dori ca România să învingă Belgia decât dacă stă (precum Hagi, zice el) sub influența medicamentelor! Pe undeva este normal pentru un belgian că român, chiar dacă o mai fi prin acte, în suflet nu mai este de mult!
Alin Stoica nu-i singurul care a fost nedreptățit și „nevoit” să plece din țară, dar este printre puținii care s-au descurcat și nu a trebuit (ca cei mai mulți) să muncească pentru a supraviețui sub calificarea lor! Si tot printre puținii este unul dintre cei care se dezic de neamul, de țara lor! De ce oare atâta ură după atâta vreme? Nu-i de loc tipic sufletului românesc, dar de unde să aibe bietul Alin așa ceva? El simte și se simte belgian! Si că veni vorba de suflet oare după moarte vrea să fie judecat cu belgienii sau cu românii?
Nu stiu cine învinge seara asta, (sper ca România) dar la judecata neamurilor Belgia nu e sigur în fața României, așa că Aline (dacă nu ai repeta mereu ca esti fiul lui Tudorel nu ar știi nimeni cine ești!) începe, până mai ai timp, să ierți, să te smerești, să nu mai faci rău măcar, dacă bine nu ești capabil să faci! Intră cu sufletul înapoi între ai tăi, că altfel mergi cu „diavolii roșii” împreună … în veșnicie!

22.06.2024