Stimată (până acum) redacție ActiveNews,
domnule Victor Roncea,

declar colaborarea noastră din momentul acesta încheiată, vă mulțumesc pentru republicarea articolelor mele! Eu zic eu că ne-am ajutat reciproc, ca să putem ajuta pe alții…
Văd însă cu durere că ați pornit-o pe un drum greșit, pe care eu refuz ca să merg! Pe de o parte sunt prea obosit să mă lupt cu înșelarea drăcească numită homeopatie, pe de alta politica dumneavoastra este ca colaboratorii sa nu se combată între ei! O respect și mă retrag!
Nu vreau ca numele meu sa fie nici măcar alaturat cuvântului „homeopatieca sa nu mai vorbim de faptul că am eu destule păcate nu mai e nevoie ca smintind pe alții să mai adaug!
Am observat de asemenea ca traducerile mele pe o tema ( forumul economic mondial și desfrâul) nu au valoarea traducerilor altor colaboratori! Decizia dvastră!
Un ultim sfat: informati-vă ce e homeopatia! Vă recomand cartea Dr. Pffeifer „Vindecare cu orice preț? care exista și in româna și e pe înțelesul oricui! Eu m-am convins în practică: vacile și oile ( pacienții mei) mi-au dat un raspuns foarte clar!
Va doresc numai bine!

Ioan Sperling

Mi-ar plăcea dacă ati anunța cititorii de ce nu mai apar, dacă nu o faceți am sa public aceste rânduri pe Blogul meu și pe Telegram!

Câte ceva pe Blog-ul meu despre homeopatie:

medicina” naturistă 5

„medicina” naturistă 4

„medicina” naturistă 2

Homeopatia

sau pe altele saccsiv