Nu vă mai supuneți Minciunii!

M-am născut și am trăit 29 de ani în socialism. Foarte repede am învățat că există adevăruri care nu trebuie rostite, fiindcă îți aduc mari probleme și „adevăruri” care sunt rostite, tot timpul, de toată lumea, deși toți știu că sunt minciuni! Pe lângă aceste două categori de adevăruri, mai exista unul cu care erau toți mai mult sau mai puțin de acord: științele exacte!
Nimănui nu-i trecea prin cap să contrazică pe altul că 1+1 nu ar face 2, că gravitația nu există, că numai femeile pot naște, samd!
Astăzi teoria cu „totul este relativ” se aplică mai ales asupra Adevărului, care după dovezi, logică, bun simț, ar trebui să fie de necontestat!
Trăim într-o lume în care „adevăruleste doar cel declarat oficial, indiferent cât de mult ar contrazice el realitatea palpabilă!
In maternitați nu există saloane pentru bărbați cu toate că este ” decretat” că și noi barbații putem naște! Genetica ne arată în continuare doar două categorii de oameni, dar „adevărul” oficial este că ar fi mai multe și probabil numărul lor este în creștere! Si exemplele pot continua la nesfârșit, dar le știți și dumneavoastră, așa că nu le mai amintesc! Ele îmi produc o stare de greață și o furie a neputinței care mă scoate din minți!
Ieri a fost judecat și printr-o minune achitat, Profesorul Bhakdi, pentru vina de a fi spus un adevăr când acesta nu era cel oficial! (mă rog, acuzarea era altfel formulată!) Intre timp, ce spunea acest OM, a fost recunoscut și de partea oficială, lucru care nu a adus și reabilitarea lui ca savant de renume mondial! Știrea achitării în presa germană a venit concomitent cu continuarea denigrării lui, fiind numit „icoana a conspirationiștilor” și persoană care în „pandemie” a răspândit neadevăruri! Asta cu toate ca aceste „neadevăruri” au fost recunoscute de curând de Ministrul Sănătății Lauterbach, ca adevăruri! Dar nu au fost încă „decretate” ca atare, fiindcă asta ar însemna că conspirationiștii sunt cei din fruntea guvernelor și ar trebui trași la răspundere, ori nu toata lumea știe sau vrea să audă, nu toată lumea e pregatită/capabilă să accepte, plus că cei vinovați nu au nici un interes să plătească pentru vina lor!
Pe mine situația mă depășește la modul că îmi vine să urc pe pereți! Nu-i vorba doar de cazul Prof. Bhakdi, ci de toate „adevărurile” oficiale, care rămân în continuare „adevăruri” și după ce oficialitățile recunosc că … nu prea sunt!
Deci practic adevărul nu mai are valoare de acum încolo, chiar dacă el este recunoscut, iasă la iveală și contrazice realitatea impusă!
O să trăim după „adevărurile” declarate, oricât de absurde ar fi ele ( sunt și vor fi extrem de absurde) oricât de greu o vom duce, din cauza asta! Cum și cât, ni se va permite să o facem!
Mi-ar place sa continui ” sau le vom permitem să își bată joc de noi„, dar e utopic să mai crezi că am fi capabili de împotrivire, alta decât cea care ne este permisă, după principiul: „câinii latră, caravana trece!”
Adevarul” de acum înainte este Minciuna!
Ei vom fi siliți să ne supunem și cei mai mulți o vor face, uitând ca Adevărul nu este ceva ci cineva! Și minciuna este ca atare, tot cineva!
Adevărul este Iisus Hristos, iar dacă tatăl minciunii este diavolul, ce altceva ar putea fi minciuna?
Când primim Minciuna ca Adevăr, nu ne mai supunem lui Hristos, ci celui care este împotriva lui (anti-)Hristos!
Să nu fie!

24.05.2023

5 gânduri despre „Nu vă mai supuneți Minciunii!

Adăugă-le pe ale tale

  1. O veste bună pentru ziua de azi. Javre sunt jurnaliștii care, deși achitat, continuă să-l calomnieze pe dr. Bhakdi. Sunt convinsă că s-a obișnuit cu nemernicii acerebrali și că-i ignoră. El are calea lui, ceilalţi o au pe a lor. În lumină ajung cei care trăiesc în adevăr. Adevărul nu este ceva sau cineva, ci pur și simplu ESTE, indiferent cât vor unii să-l îngroape. Adevărul zilelor noastre nu este relativ, el va fi același și peste 100 ani.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: