ActiveNews „nu puteţi să slujiţi lui Dumnezeu şi lui mamona”. (Matei 6-24)

ActiveaNews are probleme să se susțină și mie unuia nu-mi pare de loc bine. Am „luptat” împreună pentru adevăr și am făcut-o bine!
Ei mi-au oferit o „tribună” de unde vocea mea sa se audă mai bine, mi-au recunoscut valoarea, câtă o fi ea, printr-un premiu/diplomă și desigur prin asta mi-au gâdilat orgoliu (îmi ridic pălăria în fața celui care nu are așa ceva)!
Eu le-am oferit câteva articole scrise din suflet care poate au ajutat, sau poate doar au însuflețit discuțiile, lucru care s-a răsfrânt desigur benefic asupra paginii lor.
Față de mulți cei care scriu acolo eu sunt un nimeni și o recunosc! Nimeni-ul ăsta însă are și el prin conjunctura de cunoștințe și trăiri unică o experiență și întelegere a tot ce ne înconjoară tot unică, ca a fiecăruia, care cu siguranță a adus un „plus” oricât de infim o fi fost el!
A venit însă ziua în care Ioan Sperling prin această unicitate, a experientei lui, în domeniul medical, duhovnicesc, prin tot ce a trăit el în cei peste 60 de ani, majoritatea ani de boală, a ajuns la punctul când nu mai era compatibilă cu cea a ActiveNews!
Asta din pricina „medicinei” (ghilimelele au mare importantă) naturiste! În special a homeopatiei, pe care eu o știu că-i o mare înșelătorie și adesea satanică, iar ActiveNews o susține!
Nu vreau să fac nimănui demonstrația a ce spun, pentru ca nu sunt un DonQuijote să mă lupt cu morile de vânt! Am facut-o ani de zile și mi-am dat seama că oamenii cred doar ce vor să creadă și poți să le dai orice argument, ei vor rămâne pe poziția lor! (gânditi-vă doar la cei care s-au „vaccinat” și cei care nu au făcut-o!) Dar nu vreau nici ca numele meu să fie legat de vreo înșelătorie, așa că m-am retras în liniște dintre cei pro-homeopatie, respectiv de pe ActiveNews, intrând rar si selectând după titlu, ce se merita citit!
Astazi mi-au sărit în ochi următoarele rânduri care au făcut să fiarbă sângele în mine, adică singura stare care mă face să scriu:

ActiveNews NU vrea să se supună.
ActiveNews NU vrea să tacă.
ActiveNews NU vrea să mintă.
ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.
De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum.

Dragă ActiveNews, după mine, prin înțelegerea mea a lumii, nu este așa!

ActiveNews se supune presiunii lumii românești care în majoritatea ei este pro-naturism, pro-homeopatie și desigur atee botezată ortodox!


ActiveNews nu trebuie să tacă e drept, dar nu trebuie nici când unii din colaboratorii ei de bază bat câmpii!


ActiveNews poate nu vrea să mintă, dar o face, când recomandă homeopatia!


ActiveNews nu este în slujba adevărului când face din naturism o alternativă a medicinii (el putând sa fie cel mult o încercare riscantă când nu ai de ales!), sau susține homeopatia satanică!


De aceea eu ca cititor nu vă susțin, pentru că nu vreau să rămâneți așa în privința asta!
Nu poți da pe pere, ce ai luat pe mere și să fi mulțumit, ori deocamdată asta faceți!
Dumnezeu să vă lumineze!

Ioan Sperling
Homeopatia este o înșelătorie satanică!

26.05.2023

7 gânduri despre „ActiveNews „nu puteţi să slujiţi lui Dumnezeu şi lui mamona”. (Matei 6-24)

Adăugă-le pe ale tale

   1. Dacă nu te-ar deranja, n-aș mai posta, dar cum te deranjează, surdă fiind, îți mai amintesc că nici tu nu ești mai altfel decât alții pe care-i tot despici. 😀

    Apreciază

   2. Daca ma deranjezi nu mai postezi cum de altfel ai mai facut experienta si tu si altii. Dupa o vreme va dau iar drumul si voi va dati iar in petec pana cineva se schimba sau moare si treaba se rezolva!
    Eu sunt chiar mult mai rau decat cei pe care „ii despic” de foarte multe ori sau de cele mai multe ori dar asta nu schimba cu nimic faptul ca spun adevarul si acesta deranjaza pe cei ce fug de el!
    Tu mai poti? Ca ai o vârsta totusi…

    Apreciat de 1 persoană

   3. Să alerg? Mai pot, o viață-ntreagă am alergat între adevăr și minciună, încercând să prețuiesc adevărul, minciuna fiind lipită, de cele mai multe ori, de oamenii care credeau în ea. Plus că, chiar dacă am o vârstă, mai alerg pe bune. 😀

    Apreciază

 1. Dincolo de disputa Ortodoxie vs Naturism, o redacție asumat creștină ar trebui să fie formată din oameni îmbisericiți, care respectă zilele de sărbătoare și pe frații care colaborează la binele comun. Oameni fiind, între ideal și practică e cale lungă, ceea ce e valabil inclusiv la alte alcătuiri pretins creștine sau naționaliste. Dar, ca să fiu sincer până la capăt, pentru mine antivaccinismul e mai important decât naturismul și, în perspectiva „următoarelor pandemii” care ni se pregătesc, e important ca orice voce dizidentă să fie susținută inclusiv materialicește. La protestele anti-obligativitate de la Sibiu, atâtea câte au fost, o treime din participanți erau ortodocși, o treime erau yogini (naturiști) și o treime foști rezistoizi (atei) de la protestele anterioare. Oricâtă incompatibilitate ar fi între aceste 3 categorii, scopul comun a fost mai puternic. Fără oricare dintre ele, mișcarea de opoziție ar fi fost mai săracă. Iar oamenii se mai convertesc și pe parcurs. Cel puțin eu am văzut pe câțiva care au început să meargă și la biserică după ce au luptat de aceeași parte a baricadei cu ortodocșii. Să lăsăm pe Dumnezeu să lucreze și noi să facem tot ce depinde de noi!

  Apreciat de 1 persoană

  1. Cine crezi tu Telegrafule ca ne-a ajutat sa „scapam” nevaccinati? Caposenia? Inteligenta? Desigur nu! Si tot El ne va ajuta si in continuare…
   Pe langa eroi intr-un razboi mai sunt si lasi si si ei sunt primiti triumfal daca castiga!
   E mult de discutat si sunt multe nuante dar stiu ca ai prins ideea! Ce a mers odata poate dar nu trebuie sa mearga si a doua oara!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: