Claudiu Târziu:
„Le mulțumesc cu inima tuturor românilor care au votat AUR! Ei confirmă astfel că România mai are o șansă, că nu e totul pierdut.
Ei demonstrează că valorile noastre cardinale- Familia, Națiuna, Credința și Libertatea -sunt încă trăite de o bună parte a poporului român și au nevoie pe mai departe de slujitori în politică. Aceasta este baza supraviețuirii națiunii române și a afirmării ei în lume”

Mie unuia când citesc așa ceva îmi vine să urc pe pereți! Că a mulțumit alegatorilor AUR este foarte frumos, dar se putea margini la asta, sau să promită ca va încerca să frâneze cât poate (adică mai de loc!) ca partid minoritar, distrugerea României! Sau mulțumească pentru postul lui bine plătit, în care a fost propulsat de alegatorii AUR, fară să mai „tămâieze” toată povestea! Pai dacă AUR a fost votat doar de 15% dintre români, asta înseamnă ca cei de la AUR nu prea și-au făcut „lecțiile,” nu au prea convins pe multă lume și ar trebui căutate motivele pentru care două partide care mint alegatorii de peste 30 de ani reusesc sa strângă încă jumatate din voturi și AUR care se dorește să fie „salvarea României” abia ajunge la 15%!
Poate dacă ar începe să vorbească pe șlau și să-i spună dezastrului dezastru, iar nu victorie, ar fi mai de încredere! Când vorbești de „buna parte a poporului român” care mai crede în famile, națiune, credință, libertate și asta înseamnă doar 15% din România, deja este un dezastru si în nici un caz  Romania  „ar mai avea o șansă, că nu e totul pierdut!” De altfel te contrazic propriile cuvinte „a mai avea o șansă, nu e totul pierdut” e o recunoaștere a dezastrului, a faptului că stăm pe marginea prăpastiei, iar 15% vorbește de faptul ca AUR nu a reușit sa convingă românii de faptul acesta și ca atare o să fim împinși în prapastie (cu ei cu tot) de cei care au convins românii din nou că traim ca în rai!
Românilor le place sa fie mințiți! La mai mulți de jumătate le place mai mult să auda minciuni, decât să audă adevărul, chiar daca știu care e adevărul! Daca nu merge bine măcar să ne mințim frumos că-i totul roz! Asa facem cam cu toate de peste 30 de ani de zile!
Chiar si la fotbal care nu este ceva vital pentru națiune! Naționala noastră nu joacă nimic, cei mai în forma fotbaliști nici nu fac parte din ea, fotbaliştii  noștri sunt doar prin tatuaje, masini si blonde fotbaliști, mai puțin prin realizări! Ne-am calificat prin noroc, nici lui Liechtenstein nu le putem da gol, dar cu toate astea așteptãm să facem o „figură frumoasă” și barem în semifinală să ajungem! Asta e mentalitatea noastră: nu să realizăm si să ne bucuram de munca noastră ci s-o scoatem cât mai bine la cap prin noroc, printr-o minune, prin orice altceva!
Si dacă vine unul de la Federație si ne spune ca ajungem în semifinale îl credem deși știm că minunile nu se țin lanț!
Dacă nu l-am crede, dacă nu am crede PSD-ul, PNL-ul, pe toți care ne-au mințit vreodată, chiar o singură dată, s-ar schimba și țara noastră în bine! Am începe sa trăim și să ne bucurăm pentru noi, nu am trăi cu speranța veșnică de mai bine pentru copiii noștri!

11.06.2024