Nu vă speriați/bucurați nu am renunțat la blog, dar după cum știți nu scriu decât când sunt provocat de ceva/cineva, ori de câteva zile mă aflu în concediu și toate sunt … în ordine! Rareori mi s-a întâmplat lucru asta și sunt atât de surprins că am rămas mut!
Totul începuse „normal„: metroul a plecat cu întârziere, în aeroport Eurowings-ul a reușite să creeze un dezastru, avionul a plecat și el cu întârziere, în Creta ajunși am așteptat o oră până am plecat,
în autobuzul care făcea transferul !
Destule subiecte de dezbătut!
Ajunși la hotel însă lucrurile s-au schimbat cu 180 de grade (sau 360 după ministra noastră de externe)!
Am fost întâmpinați încă de la autocar, primiți cu băuturi cu gheță și prosoape reci, camera extrem de curată, liniștită! Am „sperat” ca măcar mâncarea să nu corespundă, dar nici vorbă, totul era de calitate, bine gătit, curețenie sclipitoare peste tot și personalul prietenos!
Mi-am mai „revenit” din sperietură pe țărm unde era arborat steagul roșu, nu ăla comunist, ci ăla care nu te lasă sa intri în mare! Dar și asta a trecut până a doua zi când marea s-a liniștit complet!
Ca atare sunt mulțumit la maxim și…nu am ce scrie! Pot doar să vă recomand hotelul Vantaris Beach Luxury dacă sunteți interesați de un loc curat, liniștit, unde nu ai de ce să te cerți cu cineva!
Parcă văd că deseară câștigă românii ca prea merg toate bine!
Si acum că v-am plictisit destul, plus că mi-am terminat frape-ul, mă duc să mă răcoresc în „baltă„!
Jassu!

2.07.2024

urmarea aici